Tinejdžerka sa nadjužom kosom na svijetu!

Tinejdžerka sa nadjužom kosom na svijetu!

186
0
PODIJELI

Tinejdžerka Nilanši Patel iz Indije, nosi titulu tinejdžerke sa najdužom kosom na svijetu! Nilanši potiče iz malog grada Modasa u državi Gujarat, koja ima 17 godina, ostaje vlasnica Ginisovog svetskog rekorda u dužini kose gotovo deceniju!

Priznanje je rezultat njenog lošeg iskustva sa šišanjem u firzerskom salonu.

Njen ponosni otac rekao je da je zbog takvog rekorda, njegovo jedino dijete, postalo prvo lokalna poznata ličnosta, a potom i internacionalna.

Nilanši je rekla da nije posjetila frizera već 11 godina pošto je imala negativno iskustvo kod frizera.

„Sa šest godina sam bila u salonu, i nije mi se dopalo kako izgleda šišanje, to mi unosi nervozu. Moji roditelji su prihvatili moj stav i jasno im je da je moja kosa dio mog šarma“, rekla je tinejdžerka najduže kose na svetu.

Inače, Nilanši mora da nosi cipele sa visokom petom ako ne želi da njena kosa dodiruje zemlju, što može biti veoma nezgodno. Takođe, kosu mora dobro da „pritegne“ dok pliva, jer ako to ne uradi ima dosta problema.

Pored toga, Nilanši je rekla da brine za svoju kosu kao i svaki drugi tinejdžer – ali uz pomoć majke Kaminibenat.

„Radim ono što radi svaki tinejdžer. Svoju kosu perem svake nedjelje i nahranim je nekim uljem jednom ili dva puta nedeljno. Kosu sušim ili fenom ili dok sjedim na suncu“, objasnila je Nilanši.

Dodaje da kosu nosi najčešće upletenu u kike ili punđu.