Zvornik : Zabranjuju se sva javna okupljanja u većem broju

Zvornik : Zabranjuju se sva javna okupljanja u većem broju

250
0
PODIJELI

U Zvorniku se do 30. marta zabranjuju sva javna okupljanja u većem broju. U Zvorniku nema registrovan ni jedan pacijent pod sumnjom na korona virus dok je 12 građana pod zdravstvenim nadzorom Higijensko-epidemiološke službe Doma zdravlja.

Zdravstveni nadzor podrazumijeva svakodnevno javljanje telefonom nadležnom doktoru radi praćenja eventualne pojave simptoma zarazne bolesti izazvane novim korona virusom.Dječiji vrtić “Naša radost” nastavlja sa radom uz pojačane mjere zaštite, uz apel roditeljima da ne dovode prehlađenu ili bolesnu djecu u vrtiće , saopšteno je iz Gradske uprave.

Uz naglasak da se uvode pojačane preventivne higijenske mjere u svim javnim objektima, te da se nadležne inspekcijske službe zadužuju za njihovu kontrolu, građani su pozvani da, s ciljem zaštite zdravlja, poštuju preporuke nadležnih institucija. U okviru ovih preventivnih mjera, poslije 23 sata do 6 sati zabranjen je rad svim ugostiteljskim objektima na području grada Zvornika, dok se građanima preporučuje da se do 30. marta uzdrže od privatnog okupljanja sa većim brojem ljudi.

(RTV GLAS DRINE/RADIO OSVIT)