Ahmedhodžić nakon suspenzije: Svi znaju šta osjećam prema BiH

Preporučujemo

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Anel Ahmedhodžić oglasio se na društvenim mrežama nakon što ga je danas Nogometni/Fudbalski savez BiH suspendovao.

“Želio sam sačekati da utakmice završe prije nego se oglasim, ali okolnosti su se promijenile. Nažalost, dobio sam povredu i donio sam odluku da ne budem na okupljanju ovog puta, kako bih počeo rehabilitaciju što je brže moguće i što prije se vratio na teren. Svi koji su trebali da znaju imali su tu informaciju”, kazao je Ahmedhodžić te dalje dodao:

“Znam svoje tijelo i mislim da je najbolje da ostanem u Šefildu gdje imam najbolje šanse da se oporavim. Svi znaju šta osjećam prema BiH, svi to mogu vidjeti kako igram i ostavljam sve na terenu. Ne vjerujte svemu što čitate. Kako god, mislim da svi znaju za probleme koji okružuju naš državni tim. Želim mojim saigračima sreću na sljedećim utakmicama”, poručio je.

Anel Ahmedhodžić, fudbaler engleskog Šefild junajteda ,do daljnjeg je suspendovan iz reprezentacije Bosne i Hercegovine i Nogometni/Fudbalski savez BiH protiv njega će pokrenuti disciplinski postupak, objavio je ranije danas Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine.

Bosna i Hercegovina protiv Lihtenštajna igra u petak na stadionu “Bilino polje” u Zenici od 20.45 sati. U ponedjeljak u Rejkjaviku bit će gost Islanda.

U grupi “J” kvalifikacija za UEFA EURO 2024 na tabeli je prvi Portugal s 12 bodova. Slijede Slovačka s 10 bodova, Luksemburg 7, Bosna i Hercegovina 3, Island 3, Lihtenštajn 0.

Najnovije

spot_img