Ovo su najbolje besplatne aplikacije za sređivanje fotografija

Preporučujemo

Doba digitalnih aparata praćeno je sređivanjem fotografija na računarima. Međutim, sve što ste radili na velikom ekranu, danas možete da obavite i uz pomoć aplikacija na pametnom telefonu.

Sajt Digital trends piše o nekoliko najboljih aplikacija za sređivanje fotografija, koje se mogu naći na Google Play Store-u, ali i na Apple iOS App Store-u. U nastavku vam otkrivamo one koje su besplatne, a pomoći će vam da vaši profili na društvenim mrežama izgledaju savršeno.

Photoshop Express

Adobe Photoshop objavio je verziju Express-a, koja, iako nije tako snažna kao kompjuterski program, i dalje omogućava da sječete fotografije, prilagodite ekspozicije i izvršavate razne zadatke.

Možete da kreirate sopstvene, unaprijed podešene postavke, što može da vam uštedi vrijeme prilikom dotjerivanja fotki na telefonu ili tabletu.

Snapseed

Snapseed je profesionalna aplikacija za uređivanje fotografija koju je dizajnirao Google. Ima veliki broj opcija za dorađivanje i daje vam kontrolu nad slikama, uključivanjem mnoštva alata koji mogu da promjene izgled fotografije, zamućenje, temperaturu i druge osobine, uključujući i zrnaste pokrivače, efekte filma ili njegov jedinstveni Retrolux filter.

Možete da ubacite efekte slično Layers-u u Photoshop-u, što omogućava potpuno nov rezultat svaki put kada uređujete fotografiju.

VSCO

Ova aplikacija dizajnirana je sa idejom da vaše fotografije sa pametnog telefona izgledaju kao film. Pored uključenih filtera, VSCO vam nudi kupovinu paketa, od kojih svaki ima posebnu estetiku za određene tipove slika.

VSCO takođe ima svoju Internet zajednicu koja uključuje profesionalne i amaterske umjetnike i fotografe, koji djele svoje fotografije jedni sa drugima. Uz profesionalne alate i napredne kontrole kamere, VSCO je odlična aplikacija za novinare i profesionalce.

Lens Distortions

Poznat po impresivnim pluginima i aplikacijama za desktop uređaje, Lens Distortions napravio je i mobilnu aplikaciju za prerađivanje fotografija na Androidu i iOSu. Bilo da je filter u boji, ili efekat preklapanja, poput curenja svetlosti ili bljeska, Lens Distortion ima mnoštvo realnih efekata koje možete da dodate vašim slikama.

Aplikacija je besplatna za preuzimanje na Android i iOS uređajima i uključuje pet besplatnih filtera. Ako želite pristup svim filterima, imate mogućnost pretplate u iznosu od jednog dolara mjesečno.

Najnovije