Za narodnu kuhinju HO “Help Others” iz Beča stigla do sada najvrednija donacija prehrambenih proizvoda (FOTO)

Preporučujemo

U narodnu kuhinju humanitarne organizacije “Help Others” u Vitinici jučer je stigla najvrednija donacija prehrambenih proizvoda do sada.

Imam i veliki humanitarac Husein ef. Jahić iz Beča, uručio je ovoj kuhinji prehramene proizvode u vrijednosti od 8 167 KM.

Iz HO “Help Others” su se zahvalili ef. Jahiću na ovoj donaciji.

“Ovom prilikom želimo javno da se zahvalimo velikom i poznatom humanitarcu, Huseinu ef. Jahiću iz Beča koji se uveliko zahmetio, odvajao od svoga slobodnog vremena  i skupljao sredstva od svoje rodbine, familije, prijatelja i poznanika i uručio do sada najveću donaciju u prehrambenim proizvodima za rad Narodne kuhinje, u iznosu od 8167 KM.

Dovimo dragom Allahu dž.š. da uveliko nagradi efendiju Jahića i sve one koji su pomogli u navedenoj akciji, a svakodnevni osmjesi i puni stomaci naših korisnika koje obilazimo i dijelimo obroke, neka bude podstrek da i dalje međusobno se pomažemo, uvažavamo i dijelimo od onoga što nam je dragi Allah podario.

Još jednom veliko vam hvala uvaženi efendija Jahiću”, saopćeno je iz HO “Help Others”.

Inače u narodnoj kuhinji “Help Others” svakodnevno se pripremo preko 80 obroka za stare, iznemogle i socijalno ugrožene osobe sa ovog kraja. Obroci se dovoze i dijele na kućnom pragu.

Pored donacija namirnica koje možemo koristiti za pripremu jela,jedan obrok za one koji ga sebi ne mogu priuštiti možete donirati na sledeći način:

 “OBROK DNEVNO”

Sa pozivom 17072 donirate 3KM

Uplate EU:

Help Others

IBAN:AT96 2040 4000 4255 0871

BIC:SBGSAT2SXXX

SPARKASSE SALZBURG

Uplate u BiH:

Pomozi drugima-Help others

BOSNA BANK INTERNATIONAL SARAJEVO

                              BiH

b.r.1413 8953 2004 1504

Uplate za one koji posjeduju Paypal:

https://paypal.me/helpothers1

 #ImamoSamoOnoStoDamo

Kontakt:

Viber,wotzap:0038762206099

Najnovije

spot_img