Večeras skup u Kalesiji: Odgovor SDA na aktuelnu političku situaciju

Preporučujemo

Stranka demokratske akcije će večeras, 20. aprila 2018., u Kalesiji održati tribinu “Odgovor SDA na aktuelnu političku situaciju”.

Gost tribine će biti predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić koji će predstaviti rezultate rada Stranke demokratske akcije u djelokrugu rada Vijeća ministara Bosne i Hercegovine.

Tribini će prisustvovati i niz drugih zvaničnika i predstavnika institucija zakonodavne i izvršne vlasti, od lokalnog do državnog nivoa, kao i članova Predsjedništva Stranke demokratske akcije. Prisutnima će se obratiti federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić i zastupnik u Parlamentu BiH Amir Fazlić, kao i predstavnici Stranke demokratske akcije Kalesija.

Prije održavanja tribine, delegacija na čelu sa predsjedavajućim Vijeća ministara će posjetiti lokalne privredne subjekte Izazov d. o. o. i Lafat komerc d. o. o. gdje će održati i sastanak s kalesijskim privrednicima.

U popodnevnim satima bit će proučena Fatiha i položeno cvijeće na Šehidskom spomen-obilježju. Tribina će biti održana u Bosanskom kulturnom centru “Alija Izetbegović” u Kalesiji s početkom u 17 sati.

Najnovije

spot_img