Uskoro otvorenje prve tvornice sladoleda u BiH: Stiže sladoled MAGIC ICE

Preporučujemo

Uz veselje i osmijeh, MEGA Diskont otvorio je prošle sedmice svoja vrata u srcu Zenice, na adresi prof. Juraja Neidharta, poznatije kao Kapija 3 Željezare. Ovaj događaj označava dolazak nove destinacije za sve one koji cijene kvalitetu i žele ostvariti značajne uštede u svojim kupovinama.

Otvorenje je privuklo brojne građane Zenice koji su bili svjedoci nevjerojatne atmosfere i raznovrsne ponude koju MEGA Diskont donosi. S nestrpljenjem su istraživali prostrane police prepune svježih namirnica, odjeće, kućanskih potrepština i mnogo više.

Štoviše, posjetitelji su imali priliku iskoristiti posebne akcije i ponude koje su dodatno obogatile njihove kupovine.

Nema sumnje, MEGA Diskont je postao nova omiljena destinacija za porodice, pojedince i sve one koji traže kombinaciju kvalitete i pristupačnih cijena. Ovaj trenutak označava početak nove ere kupovine u Zenici, gdje svaki dan postaje poseban za sve posjetitelje.

Za sve one koji su učestvovali u otvaranju i za one koji dolaze, MEGA Diskont uvijek jamči – Gdje kvaliteta susreće cijene!

Posebno mjesto u ponudi pripada proizvodima pod krovnim imenom Classy, brendu koji sve više postaje prepoznatljiv na tržištu i zbog činjenice da je riječ o visokokvalitetnim proizvodima po pristupačnim cijenama. Novost su Classy supe, Classy dodatak za paprikaš i gulaš, dodatak za punjenu papriku i sarmu, Classy pudinzi, a tu su i domaći rezanci čime je dodatno obogaćena ponuda. Važno je napomenuti da su Classy supe, dodaci jelima, pudinzi i rezanci 100% domaći proizvodi, proizvedeni u Bosni i Hercegovini.

Iznenađenje za kupce MEGA Diskonta bila je promocija i degustacija sladoleda MAGIC ICE, prve tvornice sladoleda u Bosni i Hercegovini pod pokroviteljstvom firme YimoR. A kako saznajemo, uskoro će svi ljubitelji ove slasice moći uživati u njoj.

Tvornica sladoleda MAGIC ICE je prve radove započela 2023., a svoje poslovanje u BiH će utemeljiti na osnovnoj filozofiji proizvodnje – stvoriti najkvalitetniji sladoled po pristupačnim cijenama, pripremljen po posljednjim svjetskim standardima kvalitete i po originalnoj visoko kvalitetnoj recepturi, koji će osvojiti sve one koji uživaju u ovoj poslastici kako u BiH, tako i u zemljama uvoznicama.

Zlatko Oršolić, direktor kompanije Yimor, koja stoji iza MEGA Diskonta, naglašava kako je nova investicija u prvu tvornicu sladoleda u BiH, dio strategije Yimora i okretanja domaćoj proizvodnji te jačanju ukupne proizvodnje u BiH, koja će u podršci i sinergiji s trgovinom i daljnjim otvaranjem maloprodajnih jedinica, imati snažan efekt za novi rast kompanije.

Otvaranje tvornice i proizvodnja sladoleda imaju ključnu ulogu u poticanju razvoja Posavskog kantona i cijele Bosne i Hercegovine. Kroz stvaranje radnih mjesta, lokalnu saradnju i ekonomske prilike, tvornica Magic Ice će doprinijeti rastu i prosperitetu regije, istovremeno podržavajući privredni razvoj zemlje.

Najnovije

spot_img