U Kozluku počinju “Susreti na Drini”

Preporučujemo

Udruženje građana „Nova svjetlost”  iz Kozluka organizuje od 27. do 30. jula kulturno-umjetničku manifestaciju „Susreti na Drini 23”. Ovi susreti u Kozluku donose niz zanimljivih programskih sadržaja, niz aktivnosti u okviru praznika vedrine, kako su druženja u okviru „Susreta na Drini” opisali organizatori.  

Prvog dana u četvrtak 27. jula, u 19 h, u likovnoj galeriji u centru Kozluka  Udruženje „Nova svjetlost” organizuju promociju knjige „Iz njedara one čaršije” kozlučkog autora Rizvana Rizvića.  

U petak 28. juli se održava likovna kolonija koja od 9 sati počinje na izvorište kiseljaka. Taj dan je i „Bavnjijada” – kulinarski program, sa pripremom jela od bavnje/bamije koji je ispred likovne galerije od 11 sati. 

Izložba slika sa prošlogodišnje likovne kolonije i izložba fotografija posvećenih povratku „Nijedna kuća ko svoja – Nijedna rijeka ko Drina” od 19h se održavaju u centru Kozluka.   

To veče, u petak, od 20,30h  je i zabavno-muzički program „Sevdah na Drini” sa nastupom hora „Izvornik”iz Zvornika i pjevača: Amina Sejdić, Amina Gušić, Mustafa Kupinić i Ševko Pekmezović. Posle nastupa učesnika od 22h kreće i zabava za građane.  

Likovna kolonija kod izvorište kiseljaka, održava se i u subotu od 9 h, a u večernjim satima u centru Kozluka  u 20,30h  je pozorišna predstava. U pitanju je monodrama „Američki san ”  koju izvodi glumac Elmir Krivalić, u režiji  Dražena Pavlovića. 

I ovo veče  se nastavlja za zabavom za građane u centru Kozluka.  

Nedelja 30.jul je sportski dan sa turnirom u malom fudbalu koji se ogra na školskom igralištu sa početkom u jutarnjim satima od  9 h .

Najnovije

spot_img