Traga se za napadačem koji je izrešetao vlasnika “Naše kafane” u Zvorniku

Preporučujemo

Policija još uvijek traga za napadačem koji je hicima iz automatske puške izrešetao vlasnik lokala “Naša Kafana” Radu Simića, koji je zadobio prostrelnu ranu stomaka i više rana po nogama, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

Motiv ovog oružanog napada se još istražuje, a prema nezvaničnim informacijama policija ima određena saznanja od napadaču.

Povrijeđeni Simić je nakon što mu je ukazana pomoć u bolnici u Zvorniku prebačen u Univerzitetsko klinički centar u Tuzli na dalje liječenje gdje zadržan.

Iz Policijske uprave Zvornik saopšteno je da se sve desilo prvog dana nove godine i da je slučaj okarakterisan kao pokušaj ubistva.

– Policijskoj stanici Zvornik oko pet časova prijavljeno je da je u blizini jednog ugostiteljskog objekta na području Zvornika nepoznato lice pucalo iz vatrenog oružja u pravcu lica R.S. Nakon pucnjave napadač se udaljio u nepoznatom pravcu, navedeno je u saopštenju.Lice R.S. je nakon ukazane ljekarske pomoći u Bolnici Zvornik upućeno na dalje liječenje u Univerzitetski klinički centar Tuzla-stoji u saopštenju PU Zvornik

Naglašava se da pripadnici ove uprave preduzimaju sve neophodne mjere i radnje s ciljem rasvjetljavanja krivičnog djela ubistvo u pokušaju.

Iz Bolnice Zvornik ranije je potvrđeno da je pacijent zadobio prostrelnu ranu stomaka i više rana na donjim ekstremitetima, te da je radi opservacije transportovan u UKC Tuzla.

(RTV GD/Glas Srpske)

Najnovije

spot_img