Prijemi povodom Dana općine Sapna

Preporučujemo

Zbog ograničenih mogućnosti uzrokovanih pandemijom koronavirusa i poštivanja propisanih mjera u borbi protiv širenja ovog virusa, ovogodišnje obilježavanje Dana općine Sapna biće svedeno na skroman program koji će se sastojati od odavanja počasti poginulim pripadnicima Armije R BiH na Centralnom spomen obilježju i Svečane sjednice Općinskog vijeća Sapna.

Zbog pridržavanja propisanih mjera o ograničenju broja prisutnih na skupovima, Svečanoj sjednici Općinskog vijeća će pored vijećnika prisustvovati samo uže rukovodstvo općinske izvršne vlasti i nekoliko zvanica.  

Ipak, jučer je općinski načelnik Zudin Mahmutović u povodu Dana Općine Sapna, upriličio prijeme za predstavnike boračkih organizacija i predstavnike javnih institucija koje egzistiraju na području naše općine.

U ugodnoj atmosferi i neobaveznom razgovoru, načelnik se prisutnima zahvalio na dosadašnjoj korektnoj saradnji te im čestitato Dan općine Sapna uz posebano isticanje zahvalnosti svima onima koji su doprinijeli da se ova teritorija odbrani tokom agresije na Bosnu i Hercegovinu ali i onima koji su kasnije pokrenuli inicijativu i obavili sve neophodne poslove za ponovno formiranje općine Sapna.

Najnovije

spot_img