Predsjedavajući OV Teočak Nusret Džuzdanović: Moramo biti ponosni i zahvalni svima onima koji su stvarali, branili i očuvali našu domovinu Bosnu i Hercegovinu, ne pitajući za cijenu

Preporučujemo

Predsjedavajući Općinskog vijeća Teočak Nusret Džuzdanović, u ime rukovodstva i Općinskog vijeća, građanima općine Teočak i svim Bosancima i Hercegovcima u zemlji i inostranstvu u povodu 1. marta, Dana nezavisnosti BiH, upućuje srdačnu čestitku.

“Povodom 1. marta, Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine u svoje lično ime i u ime Općinskog vijeća Teočak, svim borcima, porodicama šehida i poginulih boraca, ratnim komandantima, boračkim organizacijama, kao i svim Bosancima i Hercegovcima, upućujem iskrene čestitke. Obilježavajući naš najznačajniji praznik prisjećamo se bogate dugogodišnje historije kroz koju smo uspjeli sačuvati kontinuitet Bosne i Hercegovine. Moramo biti ponosni i zahvalni svima onima koji su stvarali, branili i očuvali našu domovinu Bosnu i Hercegovinu, ne pitajući za cijenu. Želim da još dugo godina u miru, sreći i zdravlju proslavljamo za našu domovinu ovaj značajan datum”, napisao je u Džuzdanović.

Najnovije

spot_img