Novi proizvodi u Baumacol programu za keramiku

Preporučujemo

Budući da je misija brenda Baumit razviti visoko kvalitetne građevinske materijale koji olakšavaju i ubrzavaju proces na gradilištu, bez prestanka se radi na razvijanju novih inovativnih tehnologija koje se implementiraju u postojeće i nove proizvode.

Jedna od zadnjih novosti jesu i novi proizvodu u Baumacol programu za keramiku. Da bi se oslobodili svih ograničenja, kada su u pitanju vrste i formati pločica, Baumit je razvio dva nova keramička ljepila za najviše zahtjeve.

Baumacol FlexTreme – Izuzetno fleksibilno

Za polaganje svih keramičkih zidnih i podnih pločica raznih formata, mozaika, glatkih kamenih pločica i prirodnog kamena, unutra I vani. Posebno za tanke velike formate i vrlo slabo upijajuće glatke kamene pločice, kao i za područja sa očekivanim povećanim toplinskim i statičkim opterećenjima gdje je neophodno smanjenje nastalih naprezanja.

  • Ekstremno fleksibilan (S2)
  • Za sve vrste i formate pločica
  • Za zahtjevne primjene i podloge

Baumacol FlexUni Gel – Jednostavno i brzo

Za polaganje keramičkih zidnih i podnih pločica, mozaika, glatkih kamenih pločica i prirodnog kamena, unutra i vani. Izvanredna obradivost, homogeno i brzo sušenje, štedi materijal i vrijeme, varijabilna konzistencija, dodatna tiksotropija za velike pločice, tečnije za puno kontaktno lijepljenje, primjena u varijabilnim slojevima 2-15 mm.

  • Inovativna Gel tehnologija
  • Jednostavna i brza primjena
  • Promjenjiva konzistencija

Više na baumit.ba

Najnovije

spot_img