Nezavisni blok odgovorio SDA Zvornik: Od iftara ste napravili političke pozornice

Preporučujemo

Nezavisni blok uputio je demant na saopštenje Gradskog odbora SDA Zvornik, u kojem je objavljena dokumentaciju, koja ukazuje na sumnjive finansijske transakcije bivšeg predsjednika te organizacije i sadašnjeg narodnog poslanika Nezavisnog bloka Nedima Čivića. Demant prenosimo u cjelini:

“Nezavisni blok ovim upućuje demant na pisanje Vašeg portala na vijest koju ste objavili, a pod krinkom navoda SDA Zvornik, o navodnom trošenju sredstava od strane našeg člana i poslanika u NS RS Nedima Čivića, te tražimo da se objavi na istom mjestu i obimu na Vašem portalu. Naime, u objavljenoj dezinformaciji, naveli ste da ”Nedim Čivić je za 9 dana potrošio 14.000 KM na kafe, ćevape i kisele’.

Istine radi, novac jeste prebačen na račun jedinog bošnjačkog restorana u Zvorniku za potrebe organizacija iftara za članove i simpatizere SDA, kao i za udruženja građana i građane Zvronika. Fakture koje se spominju u navedenim naručenim tekstovima su upravo rezultat organizacije iftara i bajramskih prijema koje su bile prispjele, ali zbog nemogućnosti da se odmah plate, plaćene su poslije održavanja navedenih događaja. Sada to na prljav način za Vaše političke potrebe i nalogodavce fakturišete Nedimu Čiviću”, kažu iz Nezavisnog bloka.

Najnovije

spot_img