Liječenje neplodnosti u Plavoj Poliklinici: besplatne konsultacije i pregledi u julu!

Preporučujemo

Obzirom da je problem začeća i rođenja djeteta danas aktuelan za mnoge parove, eminentni stručnjaci Plave Poliklinike za liječenje steriliteta će u julu pružati besplatne konsultacije i detaljan pregled svim parovima koji se suočavaju s problemom bračne neplodnosti.

Iz Plave Poliklinike ističu da im je cilj da svi parovi koji imaju problem sa začećem, ovim putem saznaju sve što ih zanima o samom procesu vantjelesne oplodnje, uz kvalitetne informacije, podršku i podstrek za dalju borbu.

Plava Poliklinika izrasla je u jedinstveno središte brige, obrade i liječenja neplodnosti, tako da svojim pacijentima može pružiti sve što savremena medicina nudi u oblasti vantjelesne oplodnje.Svi parovi koji se odluče za liječenje neplodnosti u Plavoj Poliklinici prije svega dobit će razumijevanje i podršku kroz cijeli tok postupka.

U želji da budu korak bliže pacijentima eminentni stručnjaci Plave Poliklinike odlučili su da u narednom periodu cijena IVF postupka bude 3000KM obzirom da Zavod zdravstvenog osiguranja refundira postupak vantjelesne oplodnje u tom iznosu.

Za više informacija i zakazivanje termina možete kontaktirati ljubazno osoblje Plave Poliklinike na broj telefona: 035 393 111!

Najnovije

spot_img