Dan nezavisnosti BiH svim građanima čestitao načelnik Općine Sapna Zudin Mahmutović

Preporučujemo

Povodom predstojećeg Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, u ime Općine Sapna i u svoje ime, upućujem iskrene čestitke svim Bosancima i Hercegovcima, posebno svojim sugrađankama i sugrađanima.

Dan nezavisnosti je vrlo značajan historijski praznik za sve nas, dan kada iskazujemo potpuno poštovanje prema svojoj zemlji i slobodi u kojoj uživamo. Tome u čast podsjećam da je prije 30. godina Bosna i Hercegovina stekla dugo iščekivanu nezavisnost.

Onu koja je potreba svih naroda i onu koja predstavlja temeljni ideal svake zajednice.Poštovanje i ljubav prema domovini, zajednici o kojoj govorim, iskazujmo radom i doprinosom, prvenstveno u svojoj lokalnoj, jer je to najkraći i najbolji put uspjeha.Danas je posebna prilika da ukažem na to kako je naša moralna obaveza da njegujemo i veličamo dane države u kojoj živimo, ne osvrćući se na činjenicu da se u pojedinim dijelovima države ovaj praznik ne prihvata i ne obilježava.

Istina je da građani Bosne i Hercegovine danas nakon 30. godina nezavisnosti žele bolje životne uslove.

Nadajući se da će te želje uskoro biti ostvarene, još jednom upućujem iskrene čestitke. Sretan 1. mart – Dan nezavisnosti.Vaš načelnik, Zudin Mahmutović

Najnovije

spot_img