Roditelji mole za pomoć: Amar Ramić još uvijek nije pronađen, u potragu se uključila i Civilna zaštita FBiH

Preporučujemo

Još uvijek traje potraga za 21-godišnjim Amarom Ramićem iz Tuzle koji je nestao u srijedu, 2. maja ove godine.

Pored policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona u potragu su se uključili i pripadnici Federalne uprave civilne zaštite, potvrdio je Amarov otac Mehmed Ramić.

Amar Ramić (21) iz Tuzle u srijedu se u poslijepodnevnim satima zaputio iz stana u kojem živi sa svojim roditeljima i od tada mu se gubi svaki trag. Slučaj je prijavljen policijskim stanicama Istok i Centar u Tuzli, koji su pokušali locirati njegov mobitel, te je otkriveno da je u romingu, što može značiti da je Amar van države, ili da je u graničnom području. Amarov otac Mehmed Ramić je kazao da se njegov sin iz zgrade zaputio u srijedu oko 16:20 sati, što su zabilježile i nadzorne kamere.

Amar je visine skoro dva metra, nosio je crnu majicu, trenerku i na leđima je imao rusak. Vjerujemo da Amar sa sobom imao ličnu kartu, a svi oni koji su ga vidjeli ili imaju bilo kakvu korisnu informaciju vezano za ovaj slučaj mogu pozvati Mehmeda Ramića na broj telefona 061/163-987 ili posjetiti najbližu policijsku stanicu.

Najnovije

spot_img