Prosinečki najavio razgovor s Ibiševićem i Lulićem

Preporučujemo

Robert Prosinečki sretan je zbog izbora za selektora nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine i ističe da će sljedećih dana doputovati u Sarajevo i obaviti “još neke razgovore”.

– Naš zajednički cilje je ostvariti velike rezultate, a to za BiH znači odlazak na velika natjecanja. Bosna i Hercegovina je prema svemu, ponajviše svojoj igračkoj kvaliteti veliki korak naprijed u odnosu na Azerbejdžan, vjerujem da ćemo sve napraviti na obostrano zadovoljstvo – rekao je Prosinečki za “Goal”. Ističe da će razgovarati s Vedadom Ibiševićem i Senadom Lulićem u cilju njihovog vraćanja u reprezentaciju.

– Sigurno ćemo razgovarati. Trebam popričati s njima, vidjeti koji su razlozi njihovog oproštaja od reprezentativnog dresa. Jesu li u pitanju neki privatni razlozi, nemaju li više motiva ili ne žele igrati za BiH. U svakom slučaju, pričat ćemo, to mogu obećati. No, mišljenja sam kako se BiH mora polako okrenuti budućnosti, imamo veliku bazu kvalitetnih igrača, mladih i talentiranih pojedinaca, tako da sam veliki optimist – završio je Prosinečki.

Najnovije

spot_img