Bosnian Fighting Championship 1: Spektakl hrabrosti, snage i nacionalnog ponosa 1. juna u Mejdanu

Preporučujemo

Uzbudljivi udarci, neustrašiva srca i nacionalni ponos sjajno će se spojiti na Bosnian Fighting Championship-u, spektakularnom MMA događaju koji će se održati u subotu, 01.06. 2024. godine, u SKPC MEJDAN, Tuzla, sa početkom od 19:00. 

Očekujte nezaboravnu borilačku akciju kao nikad prije, jer se najhrabriji i najbolji amaterski borci iz Bosne i Hercegovine i regiona okupljaju kako bi se nadmetali za najsjajnija odličja.

Uvodne borbe glavnog programa večeri će biti finalisti u seniorskoj konkurenciji koji će svoja mjesta obezbjediti borbama u toku dana. 

Glavni program večeri bit će predvođen evropskim prvakom, Kadrom Nargalićem, zajedno s ostalim izuzetnim parovima. Očekujte večer ispunjenu akcijom, uzbuđenjem i nevjerojatnim trenucima u ringu. Spremite se za nezaboravnu noć borbe i strasti, jer će svaki par ponuditi svoje najbolje kako bi osvojili pobjedu i srca publike.

 Ne propustite priliku biti dio ovog povijesnog trenutka!

Ulaznice su dostupne na dvije lokacije u gradu: 

– CD Shop Mido (Korzo) 

– Caffe Bar White (Korzo) 

 Budite tamo i podržite svoje favorite dok se susreću na Bosnian Fighting Championship-u 1, događaju koji će zasigurno ostati urezan u sjećanjima svih ljubitelja borilačkih vještina.

(RTV GD/RTV TK)

Najnovije

spot_img