Udavala se čak deset puta i kaže da ne misli prestati

Preporučujemo

Pedesetšestogodišnja Kejsi koja trenutno razmišlja o razvodu od 10. muža kaže da se ne planira prestati udavati sve dok ne nađe pravog.

Uspješna poslovna žena iz SAD, gostovala je u emisiji doktora Fila gdje je tražila savjet jer nakon 10 brakova još uvijek nije pronašla pravog životnog partnera. Sad je na ivici razvoda braka s desetim mužem, ali kaže da je nije briga koliko puta će njen brak propasti jer se neće zaustaviti dok ne pronađe muškarca koji bi je mogao zauvijek voljeti.

“Kad sam u braku i jednostavno više ne mogu izdržati, obično sam prva koja kaže: To je to; razvodimo se”, rekla je Kejsi.

Doktoru Filu 56-godišnjakinja je otkrila kako je njen prvi brak trajao osam godina te završio sporazumno. Drugi brak bio joj je malo kraći, sedam godina, ali uz dvije i po godine zaruka. Par je dobio i sina, ali njihova veza počela se raspadati kada joj je suprug prestao govoriti da je voli, kaže.

Kejsi nije ulazila u detalje oko ostalih muževa, ali spomenula je da se udavala za različite tipove muškaraca, od rokera preko propovjednika do simpatije iz srednje škole, ali nikad nije našla pravog.

Filu je otkrila i da razmatra deseti razvod i supruga je nazvala kontrol frikom.

Uprkos svim razočaranjima u svom ljubavnom životu, Kejsi je rekla da ne misli prestati.

“Ne zanima me koliko je brakova potrebno, pokušavaću dok ne nađem onoga koji me može voljeti”, rekla je.

“Nikada nećete imati zdravu vezu sve dok nastavljate ulaziti u toksične veze”, poručio joj je doktor Fil, prenosi “Index.hr“.

Najnovije

spot_img