Nakon virtuelnog “Žene u Luksemburgu” započele i lično druženje

Preporučujemo

Grupa “Žene u Luksemburgu” u nedelju je javno i lično dokazala koliko su aktivne i složne u svom druženju virtuelnom a sada i lično.

Više od 200 žena se okupilo na žurci na brodu Riva Remich, gde se pevalo i igralo do ranih jutarnjih sati.

Administrator grupe Erna Mehadžić sa svojim Admin timom, koja je osnovala grupu pre samo godinu dana, danas broji preko 2000 članica, tj. žena iz Luksemburga, žene sa cijelog Balkana. Erna je takođe inicijator ovog skupa, u saradnji sa svojim timom, kao i Zehrom Muratović i Eminom Krndić-Sakalić blagajnicom.

Svečanu večeru, vožnju brodom i nezaboravnu zabavu je ispratio DEA Bend, koji je nizao stare i nove hitove iz bivše Jugoslavije.

Cilj grupe “Žene u Luksemburgu” je prvenstveno, druženje i upoznavanje svih žena iz Bivse Jugoslavije u Luksemburgu, međusobno pomaganje, deljenje korisnih i važnih informacija, kao i mesečne humanitarne akcije u kojima učestvuju sve članice grupe.

Vjerujemo da je ovo tek pocetak našeg druženja, kao i širenje ljubavi i pozitivne energije medju svima nama, daleko od svoje domovine koju ponosno nosimo sve mi u srcu, poručuju iz ovog udruženja.

Najnovije

spot_img