Udruženje “Snaga nezavisne žene” Kalesija organizuje motivacijsko druženje sa Almom Taletović i promociju njene četvrte knjige

Preporučujemo

Udruženje “Snaga nezavisne žene” Kalesija poziva na motivacijsko druženje sa Almom Taletović i promociju njene četvrte knjige “Lirik – knjiga snažnih poruka za svaku ženu”. Promocija će se održati u subotu, 19. 3. 2022. godine, u 16 sati u prostorijama Gradske biblioteke Kalesija.

Alma Taletović je autorica koja svojim djelima pomaže mnogim ženama da žive kvalitetnije i bolje. Ističe kako svaka promjena počinje u nama i daje konkretno savjete kako se osloboditi straha,brige, kako steći samopouzdanje, kako ojačati mentalno, emotivno i duhovno.

Alma Taletović je profesorica, spisateljica, influenserica, motivacijska govornica, certificirani NLP Practitioner, NLP Master  i NLP life coach. Autorica je tri afirmacijske knjige: „Smiraj duše“, „Sretni ljudi“ i „Sretna žena“, koje obiluju mnoštvom tehnika samopomoći i afirmacijama te predstavljaju priručnike za bolji i kvalitetniji život. Svojim radom, Alma je pomogla hiljadama žena koje svoje životne priče dijele i na stranici „Smiraj duše – Alma Taletović“, koja ima preko 66 hiljada pratitelja. Ova profesorica bosanskoga jezika i književnosti rodom je iz Tuzle, a živi i radi u Krajini već skoro dvadeset godina.

-Nova knjiga „Lirik“ je motivacijski koncipiran, ali je specifičan jer je to knjiga poezije i motivacijskih, emotivnih tekstova te snažnih poruka za svaku ženu. Cijela knjiga poručuje: „Ženo, zavoli sebe, baš takvu kakva jesi, za početak“. „Lirik“  je emocija žene u raznim varijantama. A šta je žena nego emocija? Žena nije njena šminka, odjeća, tijelo, žena je njeno srce i  njena duša ističe Alma

Najnovije

spot_img