Policija iznijela detalje o ubistvu u Doboju, ubijen zbog ljubavne veze

Preporučujemo

Muškarac iz Doboja čiji su inicijali S.K, koji je pronađen mrtav, ubijen je zbog ljubavne veze, što je utvrđeno do sada tokom saslušanja supruge oštećenog A.K. i muškarca L.D. koji su uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivično djelo teško ubistvo, rečeno je na vanrednoj konferenciji za novinare Policijske uprave /PU/ Doboj.

Načelnik Policijske uprave Doboj Slobodan Radinković izjavio je da je Policijska stanica Doboj dva prijavu o pronalasku tijela unesrećenog zaprimila juče u 13.50 časova.

Radinković je rekao da je prethodila dojava oko 11.50 časova Policijske stanice Doboj jedan, koja je obaviještena od kume ubijenog da je u njihovim porodičnom stanu pronašla krv i maloljetnu djecu, a supružnika nije bilo.

On je naveo da postoji sumnja da su supruga oštećenog A. K. i muškarac L.D, najvjerovatnije, bili u ljubavnoj vezi, što je trenutno i motiv ubistva, te da je oštećeni ubijen sa tri uboda nožem nakon unaprijed razrađenog plana.

Radinković je rekao da su tokom operativne akcije identifikacije i hapšenja osumnjičenih učestvovale policijske uprave Doboj i Banjaluka.

On je naveo da je i dalje u toku operativan rad, te da će danas biti rađena obdukcija i toksikološki nalazi.

(RTV GD/BHRT)

Najnovije

spot_img