Grad Podgorica se pridružio akciji kupovine kombija bh. navijačima

Preporučujemo

Grad Podgorica pridružio se akciji prikupljanja novca za kupovinu kombija vlasniku iz Bosne i Hercegovine nakon prekjučerašnjeg incidenta u Podgorici uoči utakmice Lige nacija između Crne Gore i BiH.

Podsjećamo, najvatrenije udruženje navijača reprezentacije Crne Gore “Ultra Crna Gora” pokrenulo je akciju prikupljanja novčanih sredstava za kupovinu kombija vlasniku iz Bosne i Hercegovine nakon što mu je vozilo zapaljeno u crnogorskoj prijestolnici, a gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković zahvalio im se na tome.

“Hvala momcima iz Ultra CG na tome što su nas učinili ponosnim. Uz ponovljeno izvinjenje našim prijateljima iz Bosne i Hercegovine zbog jučerašnjeg paljenja kombija Grad Podgorica će podržati akciju prikupljanja sredstava za kupovinu novog”, napisao je Vuković na Twitteru.

Duel Crne Gore i BiH protekao je u sjajnoj atmosferi tokom cijelog dana, a za jedini incident pobrinuo se pojedinac ili manja grupa onih koji su zapalili kombi bh. navijača u Podgorici.

Nakon incidenta, Radio i Televizija Crne Gore ponudile su smještaj i prijevoz unesrećenim bh. navijačima, a nedugo potom domaći navijači pokrenuli su akciju prikupljanja novca.

(RTV GD/klix.ba)

Najnovije

spot_img