Europski kotlovi po bosanskohercegavačkim cijenama: Rezultat saradnje kompanija ZH Zola i Centrometal

Preporučujemo

Europski proizvodi za centralno grijanje konačno su dostupni i na tržištu Bosne i Hercegovine. Rezultat je to saradnje hrvatske kompanije Centrometal sa bosanskohercegovačkom kompanijom ZH Zola. Zahvaljujući ovoj saradnji građani Tuzlanskog kantona, ali i cijele Bosne i Hercegovine u prodajnom salonu ZH Zole u Živinicama mogu pronaći razne vrste kotlova, sobnih peći na pelet, sisteme koji koriste solarnu tehnologiju, bojlere i spremnike ovog hrvatskog proizvođača, jednog od regionalnih lidera na tržištu proizvoda za centralno grijanje. Posebno treba istaknuti da je dostupna i hit ponuda dizalica topline. To su uređaji koji koristeći okoliš zadovoljavaju potrebe za grijanjem ali i za hlađenjem prostora, time direktno utičući na potrošnju. U izvedbi Centrometalovih dizalica topline omogućena je izravna interakcija sa sadržajem prikazanim na ekranu, a uz jednostavno upravljanje radom dizalice se mogu spojiti na podno grijanje/hlađenje, ventilokonvektore i/ili niskotemperaturno radijatorsko grijanje. Također, moguće je i naknadno povezivanje na web portal i mobilnu aplikaciju, navode u Centrometalu.

Kada su u pitanju kotlovi, Centrometal, u prodajnom salonu  centra ZH Zola u Živinicama, građanima nudi kotlove na pelet, drvo, kombinirane kotlove, etažne kotlove, kotlove na kruto gorivo, drvenu sječku, plinske i kotlove na ulje, te elektro kotlove.

Značajno je istaknuti da Centrometal građanima Bosne i Hercegovine sve svoje proizvode nudi u istom kvalitetu kao što su i uređaji koji se isporučuju za područje zapadne Europe, ali po cijenama prilagođenim našem tržištu.

„Ova saradnja veliki je iskorak, kako za nas u ZH Zoli, tako i za sve naše sugrađane koji sada ovdje u našem prodajnom centr mogu kupiti proizvod europskog kvaliteta prilagođen našim cijenama. To je isti onaj proizvod koji se prodaje u zemljama zapadne Europe. Naši partneri, kolege iz Centrometala, sa svojih više od pola vijeka tradicije u proizvodnji opreme za grijanje, na tržište Bosne i Hercegovine isporučuju iste proizvode kao što se isporučuju i u tridesetak europskih zemalja. Nažalost to nije slučaj sa svim drugim proizvođačima“, navodi direktor ZH Zola d.o.o. Emir Zoletić.

Kvalitetu proizvoda i poslovanje Centrometala garantira i osigurava uveden sistem osiguranja kvalitete ISO 9001:2008, a plasman na mnoga tržišta Europe osiguravaju certifikati o sukladnosti, koje posjeduje svaki proizvod kompanije „Centrometal“.

Imajući u vidu sve navedeno,te akcijsku prodaju proizvoda Centrometala od 13 do 19 septembra u Danima centralnog grijanja i hlađenja  razlog je više da se posjete Živinice i prodajni centar ZH Zola.Napominjemo da je u pomenutoj sedmici kompletan asortiman opreme za centralno grijanje i hlađenje na akciji.

Dobro došli!

Najnovije

spot_img