Polo nagrađuje Vašu vjernost: Počela nova velika nagradna igra, ali i POLO Kartice lojalnosti

Preporučujemo

Nakon što je kompanija POLO doo Kalesija uspješno okončala veliku nagradnu igru POLO NAGRAĐUJE VAŠU VJERNOST, koja je trajala tokom cijele 2017. godine, koja je završena finalnim izvlačenjem na kojem je pored brojnih vrijednih nagrada izvučen i dobitnik glavne nagrade – novog automobila Škoda Fabia, u ovoj kompaniji su odlučili nastaviti sa nagrađivanjem vjernih kupaca i korisnika usluga na POLO objektima.

Nova velika nagradna igra POLO NAGRAĐUJE VAŠU VJERNOST je startala 07.07.2018., i trajat će do 27.12.2019..
POLO ponovo svoje vjerne kupce nagrađuje sa vrijednim nagradama, koje su upravu izabrali korisnici usluga.
Naime, POLO je putem svoje oficijelne Facebook stranice anketirao korisnike o izboru nagrada – vrsta automobila (u ponudi su bili Renault Clio i Škoda Fabia), kao i o drugim nagradama; LED TV (8X), PlayStation4 (7X), Laptop (8X), Bicikl (7X), Set guma…
Tu su i “standardne” nagrade iz usluge POLO; Poklon bon za točenje goriva 20 KM (150X), i Poklon bon za tehnički pregled vozila 90,83 KM (30X).
Nagrade su obezbijeđene za korisnike usluga i kupce na svim objektima, i to u četiri kruga, uz finalno izvlačenje u kojem su svi kupci i korisnici usluga potencijalni dobitnici glavne nagrade – novi automobil Škoda Fabia.

  • – Više o Nagradnoj igri na www.polo.ba – OVDJE

Zajedno sa novom nagradnom nagradnom igrom startao je i PROGRAM LOJALNOSTI kompanije POLO.
Naime, od 07.07.2018. svi kupci i korisnici POLO usluga na POLO objektima mogu ispuniti “Pristupni obrazac” za KARTICU LOJALNOSTI, koju veoma brzo mogu preuzeti na nekom od POLO objekata za koji se odluče. Kartica lojalnosti je BESPLATNA, a može je dobiti svaki klijent POLO usluga.
Radi se veoma praktičnim beskontaktnim karticama sa kojima korisnici ostvaruju popuste na POLO objektima, a uz to su svi imaoci kartice koji ostvaruju promet automatski i učesnici nagradne igre.

  • – Više o Nagradnoj igri na www.polo.ba – OVDJE
  • “Već smo organizirali dvije velike nagradne igre koje su opravdale naša očekivanja. Naši korisnici su bili prezadovoljni načinom na koji je to realizirano, možda najviše zbog činjenice što smo omogućili izvlačenje sretnih dobitnika na svim našim objektima. I ovoga puta smo gledali da to bude bogat nagradni fond, i ponovo nagrade za korisnike i kupce na svim objektima. Željeli smo maksimalno da uključimo korisnike naših usluga, pa su ovoga puta birali i koje će to nagrade biti.
    Uporedo sa nagradnom igrom startao je i ‘Program lojalnosti’, koji neće imati svoj rok trajanja, nego je jedna vrsta nagrade za korisnike naših usluga i kupce, koji će ubuduće imati priliku da ostvaruju zaslužene popuste. Prije svega smo to uradili zbog naših stalnih, lojalnih, kupaca, koji su to zaslužili, ali želimo privući i nove klijente. Želimo pružiti kompletnu i kvalitetnu uslugu našim klijentima, a Kartice lojalnosti su pokazatelj da ne želimo da to bude samo fraza” – kazala je Vildana Ušćuplić-Ramović, izvršni direktor POLO doo.

Na svim objektima POLO od ponedjeljka (09.jula) možete popuniti “Pristupni obrazac” za kartice lojalnosti, a na istom i zaokružiti na kojem POLO objektu želite da pokupite vašu Karticu.
Na benzinskim pumpama POLO u Kalesiji, Tojšićima, Memićima i Dubravama, do kraja jula će se svakoga dana po nekoliko sati vršiti promocija Kartica lojalnosti, gdje od promotora možete dobiti sve potrebne informacije, kao i Pristupni obrazac na čijoj poleđini se nalaze sve potrebne informacije.
Također, Pristupni obrazac je dostupan na svim POLO objektima, gdje se u radnom vremenu mogu dobiti sve potrebne informacije.

Najnovije

spot_img