Održan centralni predizborni skup PDA u Sapni

Preporučujemo

U Sapni je večeras u prepunoj sportskoj dvorani održan centralni predizborni skup Općinskog odbora Pokreta demokratske akcije Sapna.

Na skupu su predstavljeni kandidati za sve nivoe vlasti, te prezentovan program i ciljevi stranke.

Prisutnima se obratio načelnik Sapne Zudin Mahmutović, koji je naglasio da svi građani Sapne imaju 25 miliona razloga zašto da podrže PDA na predstojećim izborima.

“Najlakše bi bilo kada bi mi presuđivali po radu. Nama ne bi ni trebala kampanja, jer u Sapni ne bi ni postojala druga stranka osim PDA. Ova ekipa ljudi, na čelu sa Mirsadom Kukićem, u Sapnu je donijela 25 miliona maraka kroz razne projekte. Danas, zahvaljujući ravnomjernom razvoja, Sapna je dio TK-a. Danas su Sapnjaci zaposleni na UKC-u, aerodromu i raznim drugim institucijama. Do prije desetak godina to je bilo nezamislivo. Zahvaljujući PDA i ovim ljudima, promjenilo se mnogo toga u Sapni. Sve to je Sapni omogućila PDA na čelu sa Mirsadom Kukićem”, naglasio je Mahmutović.

Poslanik u Skupštini TK-a i nosilac liste PDA za Skupštinu TK-a na predstojećim izborima Senad Alić istakao je da je Mirsad Kukić najzaslužniji za ono što je urađeno u Sapni u proteklom periodu.

“Ponosan sam i siguran u apsolutnu pobjedu PDA na izborima. Loše politike moramo 2.oktobra skloniti sa vlasti. PDA je locirao probleme i moramo ih otkloniti 2.oktobra. To je samo jedan potez olovkom…Olovka i PDA”, rekao je Alić.

Skupu se obratila i predsjednica PDA Elzina Pirić.

“Vrijeme je za rad, odgovornost, ekonomiju i sigurnost. Vrijeme je za Pokret demokratske akcije i pobjedu 2.oktobra. Ono što kod nas nema alternative je država Bosna i Hercegovine od Une do Drine, od Save do mora i drugačije ne može biti. Mi ne damo i nećemo drugačije. Jedinstvena država Bosna i Hercegovine, nema dileme. Nema razgovora na tu temu”, naglasila je Pirić.

Najnovije

spot_img