Potpisani ugovori za rekonstrukciju lokalnog puta u Rastošnici

Preporučujemo

Nakon provedenog postupka javne nabavke,protekle sedmice je u kabinetu općinskog načelnika potpisan Ugovor o rekonstrukcijiloklnog putau MZ Rastošnica na dionici od skretanja sa regionalnog puta pa kroz centar naseljenog mjesta Rastošnica.

Radi se o sanaciji i asfaltiranjuudarnih rupa na postojećoj asfaltnoj podlozi te uređenju makadamskog dijela puta prema naselju Obršine i lijevoj obali jezera Sniježnica.

Ukupna vrijednost ugovorenih radovasa obračunatim PDV-om iznosi 20.294,82 KM a rok za završetak radova iznosi 30 dana od dana uvođenja izvođača u posao. . Ugovor je u ime Općine Sapna kao investitora potpisao načelnik općine Sapna Zudin Mahmutović te Džaferović Jasmindirektorpreduzeća„Džale Iskop“ d.o.o.Kalesija u ime grupe izvođača radova.

Ukupna vrijednost ugovorenih radovasa obračunatim PDV-om iznosi 20.294,82 KM a rok za završetak radova iznosi 30 dana od dana uvođenja izvođača u posao.

Ugovor je u ime Općine Sapna kao investitora potpisao načelnik općine Sapna Zudin Mahmutović te Džaferović Jasmin, direktor preduzeća„Džale Iskop“ d.o.o.Kalesija u ime grupe izvođača radova.

Najnovije

spot_img