U Zvorniku otvorena 52. poslovnica benzinske pumpe Hifa Petrol

Preporučujemo

Hifa Petrol, najuspješnija i najbržerastuća naftna kompanija u Bosni i Hercegovini, jučer je u Zvorniku otvorila svoju 52. benzinsku pumpu.

Nova benzinska pumpa Hifa Petrola nalazi se u blizini graničnog prijelaza, na adresi Karakaj bb.

Otvorenjem ove poslovnice, obezbijeđeno je 6 novih radnih mjesta. U sklopu objekta nalazi se HP shop sa širokom ponudom asortimana, uključujući i ekskluzivne uvozne proizvode, kafić, a uskoro će biti dostupne i usluge mjenjačnice.

Kupci će i na ovoj poslovnici moći iskoristiti super pogodnosti korištenjem Premium Card, kao i kartica mnogih banaka i partnera Hifa Petrola.

“Ponosni smo na novu investiciju, a ujedno veoma uzbuđeni zbog mogućnosti da širimo našu prodajnu mrežu i pružimo našim kupcima najbolju uslugu i najviši kvalitet goriva i na novim lokacijama. Radujemo se susretu sa svim vozačima i kupcima u Zvorniku i okolnim područjima. Također, sa zadovoljstvom mogu najaviti otvorenje još dvije nove poslovnice uskoro”, izjavio je Ahmed Ahmetlić, predstavnik Hifa Petrola.

U svojoj ponudi Hifa Petrol korisnicima nudi visokokvalitetna HPLUS EURO 6 premium goriva obogaćena aditivima najnovije generacije koja svakom vozilu donose vrhunske performanse, smanjenu potrošnju do 4 posto, veću snagu, te smanjenu emisiju štetnih gasova.

Kompanija Hifa Petrol posjeduje vlastiti program lojalnosti Premium Card u kome svi vlasnici Premium kartice svakodnevno ostvaruju pogodnost od 3 posto povrata na proizvode iz HP shopa, a u danima vikenda kupovinom HPLUS EURO 6 premium goriva, povrat novca po utvrđenoj skali i do 0,09 KM/L. Premium Card broji preko 180.000 zadovoljnih korisnika i sa razlogom nosi slogan Vraća novac i osmijeh na lice, a to potvrđuje i broj zadovoljnih korisnika koji svakim danom raste.

Također, sve vlasnike Premium Card koji na svojoj kartici sakupe 50 KM natočenog HPLUS Euro 6 premium goriva, Hifa Petrol daruje gratis pranjem automobila.

Hifa Petrol kroz projekte društvene odgovornosti aktivno učestvuje u pomaganju lokalnoj zajednici. Ovog puta pomoć su pružili udruženju za pomoć djeci sa posebnim potrebama “Dječija nada” iz Zvornika.

Povodom otvorenja, prvih 300 kupaca je nagrađeno sa po 20 KM gratis goriva, a ostali kupci prigodnim poklonima.

Radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je 00-24h.

Najnovije

spot_img