U Živinicama uskoro novi izložbeno-prodajni salon kompanije “Yavuz”

Preporučujemo

Bosanskohercegovačka kompanija za proizvodnju PVC i ALU stolarije Yavuz Company uskoro otvara svoj novi salon prodaje u novoopremljenom poslovnom objektu, u poslovnoj zoni Maline Živinice.

Kompanija ima za cilj da se na jedan adekvatan način približi sve većem broju svojih klijenata koji su prepoznali kvalitet PVC i ALU stolarije koji nudi ova firma, osnovana još 2005. godine.

Kompanija Yavuz je za ovaj protekli period već izgradila prepoznatljiv brend na bh tržištu prozora, vrata, kliznih ALU i PVC sistema, ALU roletni, komarnika, aluminijskih ograda, pergola i brojnog drugog srodnog asortimana. Također, ova kompanija uveliko učestvuje u izvozu bh proizvoda na ino tržište, jer posjeduje moderno opremljenu fabriku za proizvodnju PVC profila i panela, a prodajni centri sa profesionalnim ekipama montažera pokrivaju sve gradove u BiH.

Kompanija Yavuz svoj vidljivi uspjeh postiže uvođenjem novih proizvoda u asortiman, praćenju trendova u gradnji, certificiranjem proizvoda u ovlaštenim laboratorijama, stalnom edukacijom zaposlenika i odabirom dobavljača koje pokreću iste vrijednosti.

U Yavuzu ističu da je zadovoljstvo korisnika usluga ove firme, temelj uspješnosti koja se zasniva na profesionalnim, motiviranim zaposlenicima, te savremenoj ogranizaciji i saradnji. Sastavni dio radnog procesa su sigurnost, pouzdanost, tačnost i kvalitet usluga.

Najnovije

spot_img