Čestitka načelnika i predsjedavajućeg OV Sapna povodom Dana Armije RBIH

Preporučujemo

Danas se navršava 28. godišnjica formiranja Armije Republike Bosne i Hercegovine. Tim povodom u našu redakciju stigla je čestitka načelnika Općine Sapna Zudina Mahmutovića i predsjedavajućeg Općinskog vijeća Sapna Fedehije Ahmetovića.

“Povodom 15.aprila, Dana Armije Republike Bosne i Hercegovine upućujemo najiskrenije čestitke svim njenim pripadnicima, članovima porodica šehida, poginulih i nestalih boraca, ratnim vojnim invalidima, dobitnicima najvećih ratnih priznanja i svim patriotama koji su branili i odbranili Bosnu i Hercegovinu.Armiju Republike Bosne i Hercegovine su činili najhrabriji i najbolji sinovi naše domovine koji su časno i dostojanstveno vodili odbrambeno-oslobodilački rat i sačuvali cjelovitost Bosne i Hercegovine.

Obaveza svih nas je da u miru podsjećamo na hrabrost i dostojanstvo pripadnika Armije RBiH i da se stalno sjećamo onih koji su svoje živote dali za našu jedinu domovinu i slobodu koju danas uživamo.Svim pripadnicima Armije Republike Bosne i Hercegovine i svim građanima još jednom upućujemo najiskrenije čestitke povodom 15.aprila, Dana Armije RBiH”, stoji u čestitci koju su uputili načelnik Općine Sapna Zudin Mahmutović i predsjedavajući Općinskog vijeća Sapna Fedahija Ahmetović.                                                                                                                                            

Najnovije

spot_img