OŠ Sapna: Čestitka povodom početka nove školske godine

Preporučujemo

Povodom sutrašnjeg početka nove školske godine, iz Osnovne škole Sapna su uputili poruku i čestitku svim učenicima, roditeljima ali i nastavnicima.

Poruku prenosimo u cjelosti:

“Dragi učenici, roditelji, kolege nastavnici i ostali uposlenici, nadam se da se radujete novoj školskoj godini u, doduše, pomalo neobičnim okolnostima, ali ipak novoj školskoj godini punoj nade i volje za sticanje novih i utvrđivanje ranije stečenih znanja.

Mnogi izazovi koji su pred vama zahtijevat će velik trud i predanost, no ne sumnjam da ćete ih s lahkoćom, kao i do sada, uspješno savladavati. Ipak, ova nam je školska godina veliki izazov, ispit za našu odgovornost i ponašanje te izazov za svakog sudionika u kompleksnom lancu zvanom obrazovni proces.

Vodeći se divnom mišlju da na mladima svijet ostaje, drage kolege, budimo im svakodnevni primjeri i naučimo ih pravim vrijednostima, jer koliko god je bitno naše obrazovanje, složit ćete se, veliku važnost nosi i odgoj.

Neka vam ovaj septembar i nova školska godina donese bolje sutra. Čestitam vam početak školske 2023/2024. godine”, saopćeno je iz OŠ Sapna.

Najnovije

spot_img