U Skupštini Srbije zamalo sukob, Vučić vikao na poslanike da su izdajnici

Preporučujemo

U Skupštini Srbije nakratko je prekinut rad, jer je nakon verbalnog sukoba dijela opozicije i predsjednika Srbije Aleksadra Vučića, umalo došlo i do fizičkog obračuna.

U jednom trenutku poslanici Novog DSS-a i Narodne stranke ustali su, a ispred njih su stali poslanici Srpske napredne stranke pa je došlo do međusobnog koškanja.

Predsjednik Skupštine Vladimir Orlić optužio je lidera novog DSS Miloša Jovanovića da je želio fizički da napadne Vučića, a nekoliko puta je pozvao poslanike Narodne stranke, Nove DSS, Dveri i Zavetnika da se vrate na svoja mjesta, dok poslanike SNS-a nije opominjao.

Poslije nekoliko minuta Vučić je nastavio da govori i da poziva Srbe s Kosova da čuju kako opoziciji nije stalo do njih, dok su opozicionari nastavili da izvikuju parole o izdaji. Vučić ih je nekoliko puta nazvao kukavicama i huliganima, i dodao da je sreća što “takve kukavice ne vode Srbiju”.

Poslanike Miloša Jovanovića, Bosrilsava Novakovića i Boška Obradovića nazvao je lopovima i iznio niz uvreda na njihov račun.

Najnovije

spot_img