Novi smrtni slučajevi: Četiri osobe preminule od korona virusa u BiH

Preporučujemo

U protekla 24 sata u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske preminula četiri pacijenta kod kojih je potvrđeno prisustvo novog korona virusa. Riječ o dvije žene i dva muškarca.

“Preminula je sedamdesetdvogodišnja žena iz Banjaluke koja je imala više udruženih oboljenja. Pacijentica je liječena u Odjeljenju intenzivne njege ‘Covid 19’ od 15. aprila 2020. godine”, navode iz UKC RS.

Druga preminula je šezdesettrogodišnja žena iz Gradiške koja je, kako navode iz UKC RS, imala više hroničnih udruženih oboljenja. Pacijentica je liječena u Odjeljenju intenzivne njege ‘Covid 19’ od 27. aprila 2020.godine.

“Treći pacijent je četrdesetosmogodišnji muškarac iz Srbca koji je imao više hroničnih udruženih oboljenja. Pacijent je liječen u Odjeljenju ‘Covid 19’ Klinike za infektivne bolesti od 28. aprila 2020.godine. Četvrti preminuli je šezdesetpetogodišnji muškarac iz Banjaluke koji je imao više hroničnih udruženih oboljenja. Pacijent je liječen u Odjeljenju intenzivne njege ‘Covid 19’ od 29. aprila 2020. godine”, navode iz UKC RS.

Najnovije

spot_img