JKP “Sapna”: Poziv korisnicima da izmire svoje obaveze, uskoro kreće isključivanje sa vodovodne mreže

Preporučujemo

JKP „Sapna“ d.o.o Sapna obavještava korisnike koji nisu izmirili svoje dospjele obaveze za komunalne usluge ili nisu sklopili sporazum o odgođenom plaćanju sa ovim javnim preduzećem, da će radnici JKP  „Sapna“ d.o.o Sapna vršiti isključenja sa vodovodne mreže.

JKP „Sapna“ d.o.o Sapna je u proteklih godinu dana više puta nesavjesnim i neodgovornim korisnicima slalo opomene za izmirenje duga i mogućnost dogovora (sklapanja sporazuma).

“Ovom prilikom, još jednom molimo sve one korisnike koji  nisu  izmirili  svoja  dugovanja  za komunalne usluge , da to učine čim prije,a najkasnije do 29.12.2023. godine, ili da što prije dođu u prostorije JKP  Sapna  d.o.o., radi  postizanja  dogovora  o  načinu  otplate  dugovanja  (sklapanja  sporazuma),  na obostrano zadovoljstvo.

Korisnici koji do 29.12.2023.godine  ne izmire  dospjela  dugovanja ili  ne zaključe  sporazum o odgođenom plaćanju sa preduzećem, će biti isključeni sa vodovodne mreže dok ne izmire dugovanje, a sve u skladu sa članom 16. stav 4. Zakona o komunalnim djelatnostima TK- a”, saopćeno je iz JKP “Sapna”.

Isključenja sa vodovodne mreže vršit će se počev od 03.01.2024. godine.

Najnovije

spot_img