Amra Bećirović je učenica generacije u MSŠ “Sapna”

Preporučujemo

Amra Bećirović je učenik generacije za 2022/2023 školsku godinu u Mješovitoj srednjoj školi Sapna.

Amra je završila Ekonomsku školu – finansijsko-računovodstveni smjer gdje je uz primjerno vladanje tokom četverogodišnjeg školovanja ostvarila odličan uspjeh sa prosječnom ocjenom 5,0.

Amra je učestvovala na mnogobrojnim općinskim i kantonalnim takmičenjima gdje je ostvarila zapažene rezultate.

Bila je aktivni član Vijeća učenika naše škole te mnogobrojnih sekcija: Uređenje enterijera škole, Uređenje zidnih novina, Film i fotografija, Kreativci, Poduzetništvo, Muzička sekcija. Učestovala je u mnogobrojnim humanitarnim akcijama koje su organizovane u našoj škole, a pomagala je i u akciji pomoći starijim osobama pod pokroviteljstvom humanitarne organizacije ‘Help others Salzburg’.

Takođe je bila aktivan član Mreže mladih Džemata Sapna, MIZ Zvornik.

Posebno se istakla kao članica Vokalno-instrumentalnog sastava Merak Sapna, koji aktivno djeluje kako na prostoru općine Sapna, tako i u cijeloj Bosni i Hercegovini, te u inostranstvu s ciljem promocije duhovne, patriotske muzike i sevdalinke.

Amra je tokom četverogodišnjeg školovanja pokazala svoju svestranost i razvijene socijalne, komunikativne i organizacijske vještine. Amri čestitamo i želimo puno uspjeha u daljem životu, saopćeno je iz MSŠ Sapna.

Najnovije

spot_img