YAVUZ: PVC stolarija i njene prednosti (FOTO)

Preporučujemo

Kompanija Yavuz prvi je proizvođač plastičnih profila za prozorske sisteme i vrata u Bosni i Hercegovini i regionu. U 17 godina poslovanja firma se etablirala kao lider na tržištu plastične stolarije. Yavuz profili se dizajniraju, proizvode i distribuiraju kao orginalan bosanskohercegovački proizvod.

U proizvodnim pogonima vlastitih profila brendova Bauwin i Baufens koristi se najsavremenija njemačka tehonologija mašina za ekstruziju profila i sirovine europskog i američkog porijekla.

U našoj ponudi možete pronaći moderne prozore, balkonska, ulazna i kela vrata. U mogućnosti smo izraditi stolariju u dimenzijama prema Vašim željama, kao i u različitim stilovima i bojama. Dostupne boje PVC stolarije su: bijela, antracit, mahagonij i zlatni hrast.

Prednosti PVC stolarije iz naše ponude:

1. PVC stolarija je broj 1 u uštedi energije

Okvir PVC prozora igra ključnu ulogu u promovisanju isplative energetske i toplotne izolacije. Prozorski profili od PVC-a postižu mnogo bolje rezultate od aluminijskih i drvenih profila. Posjeduju bolje izolacione karakteristike i tako prave značajnu uštedu na zagrijavanju prostora.

2. PVC stolarija ima odličan uloženo-dobijeno odnos

PVC prozorima se ostvaruje jasna ušteda, kako pri samoj kupovini tako i tokom čitavog svog radnog vijeka. Zasnovana na visokoj energetskoj uštedi i minimalnim potrebama održavanja tokom čitavog radnog vijeka, koji u prosijeku iznosi preko 50 godina, PVC stolarija i dugoročno ostvaruje veliku uštedu.

3. PVC stolarija je jednostavna za održavanje

PVC stolarija je izuzetno laka za čišćenje i zahtijeva minimalno održavanje. Vrhunski PVC materijal je izuzetno otporan na sve vremenske uslove, kao i na svjetlost.

4. PVC stolarija je izuzetno dugotrajna

Visoko kvalitetni PVC profili zadržavaju svoju otpornost na spoljašnje uticaje i potpunu funkcionalnost izuzetno dugo.

5. PVC prozore odlikuje visoka ekološka vrijednost

PVC profili su 100% reciklažni i kao takvi odlični za okolinu.

Najnovije

spot_img