U Sapni otvorena savremena i moderna teretana “FIT-GYM” (FOTO+VIDEO)

Preporučujemo

U Sapni je, u objektu sportske dvorane, otvorena savremena i moderna teratana „FIT-GYM“.

Teretana je otvorena za sve zainteresovane od ponedjeljka do nedjelje i to u vremenu od 11:00 do 22:00 sata. Ista je opremljena profesionalnim spravama koje mogu služiti sportašima, ali i rekreativcima kao i djeci.

Teretana nudi mogućnost samostalnog treninga te treninga uz plan, program i vođenje trenera.

Članarina je moguća na godišnjem, polugodišnjem, mjesečnom i dnevnom nivou, a istu je moguće platiti i na rate, a posebna pogodnost je popust za parove.

Ukoliko se odlučite za godišnju članarinu, dobit ćete i dva mjeseca besplatna, a za polugodišnju jedan mjesec je gratis.

Mjesečna članarina za odrasle je 40 KM, za žene 35 KM a za djecu, školarce i studente 30 KM.

Također moguće je uplatiti i dnevnu kartu koja košta 5 KM.

Osim treninga, „FIT-GYM“ Sapna u ponudi ima i proteine, ugljiko hidrate i sve ostale dodatke ishrani za zdravo i oblikovano tijelo.

Vlasnik teretane je Semir Mujčinović iz Nezuka, koji živi i radi u Švicarskoj, a koji je u ovaj posao uložio oko 150 hiljada KM.

„Moj glavni motiv zbog kojeg sam odlučio ući u ovaj posao i uložiti ozbiljan novac je prvije svega da maknemo djecu sa ulice, iz nargila barova i kladionica. Tu je naravno i patriotizam, jer sam želio učiniti nešto dobro i pozitivno za moju Sapnu i moj narod. Mladi koji žele da se bave sportom i da vježbaju više ne moraju ići u Tuzlu ili Zvornik. Sve što im treba imaju u teretani „FIT-GYM“, kazao je Mujčinović.

Novootvorenu teretanu u Sapni posjetio je i općinski načelnik Zudin Mahmutović. Načelnik Mahmutović ovom prilikom je iskazao svoje zadovolsjtvo i zahvalnost što je jedan ovako moderan objekat otvoren u Sapni te je istakao da će Općina uvijek podržavati takve projekte.

U teretani će za početak biti zaposlena tri radnika, a planovi za budućnost su dodatna ulaganja i proširenje ponude u vidu sprava i sportske opreme.

Najnovije

spot_img