Predstavnici Saveza dobitnika najvećih ratnih priznanja i odlikovanja TK-a posjetili Sapnu

Preporučujemo

Predstavnici Saveza dobitnika najvećih ratnih priznanja i odlikovanja TK-a, na čelu sa predsjednikom saveza Edinom Hadžimuhamedovićem, jučer su bili u redovnoj radnoj posjeti Općinskoj organizaciji dobitnika najvećih ratnih priznanja i odlikovanja Sapna, gdje se sa rukovodstvom ove organizacije razgovaralo o budućim zajedničkim aktivnostima.

Delegaciju dobitnika najvećih ratnih priznanja i odlikovanja u svom kabinetu primio je i općinski načelnik Zudin Mahmutović. Predstavnici saveza i općinske organizacije dobitnika najvećih ratnih priznanja i odlikovanja upoznali su općinskog načelnika sa svojim aktivnostima i razgovarali na temu organizacije manifestacije „Dani odbrane Sapne“, te kao ovogodišnji nositelji aktivnosti i o obilježavanju godišnjice pogibije heroja odbrambeno-oslobodilačkog rata Mehdina – Senada Hodžića.

Općinski načelnik izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom te dao punu podršku radu Općinske organizacije dobitnika najvećih ratnih priznanja i odlikovanja Sapna kao i kantonalnog saveza, te izrazio nadu da će ova saradnja i ubuduće biti na zavidnom nivou, posebno prilikom realizacije zajedničkih projekata.

Najnovije

spot_img