Načelnik Sapne Zudin Mahmutović upriličio prijem povodom Međunarodnog dana žena

Preporučujemo

U povodu 8. marta, Međunarodnog dana žena, načelnik Općine Sapna Zudin Mahmutović danas je upriličio malu svečanost za uposlenice organa uprave Općine Sapna, JU Centar za socijalni rad, JKP Sapna, vijećnice u Općinskom vijeću Sapna i članice upravnih odbora javnih ustanova.

U svom kratkom obraćanju, općinski načelnik iskoristio je priliku da svim pripadnicama nježnijeg spola a posebno uposlenicama organa uprave općine Sapna i javnih ustanova, vjećnicama i članicama upravnih odbora, uputi iskrene čestitke u povodu 8. marta Međunarodnog dana žena, ističući da je današnji dan još jedna prilika da se prisjetimo hrabrih žena koje su u teškim vremenim za njih, svojom hrabrošću, odvažnošću i upornošću, uspjele da se izbore za jednaka prava i poštovanje osnovnih ljudskih vrijednosti. Načelnik je izrazio duboko poštovanje prema svim ženama koje su danas stubovi svojih porodica, priznate u društvu i poslovnom okruženju.

Također je naglasio da žene daju smisao i značaj naporima da se izgradi društvo jednakih mogućnosti, društvo međusobnog uvažavanja i tolerancije, te svim ženama poželio da 8. mart provedu onako kako i zaslužuju, da budu poštovane, voljene, u vedrom duhu i dobrom raspoloženju.

Najnovije

spot_img