Hotel “Košuta” Kalesija: Besplatno osvježenje i odmor za učesnike “Marša mira 2019”

Preporučujemo

Menadžment hotela „Košuta“ u Kalesiji se odlučio na nesvakidašnji, ali hvale vrijedan, potez.

Naime iz ovog ugostiteljskog objekta su uputili poziv učesnicima ovogodišnjeg „Marša mira“, koji su već pješke krenuli ili iz svojih gradova uskoro kreću put Nezuka da prilikom prolaska kroz Kalesiji svrate u hotel „Košuta“ gdje će im biti ponuđen besplatan odmor i adekvatno osvježenje.

„Naša želja je da učesnicima „Marša mira“, koji pješače iz mnogih bh-a gradova omogućimo da se odmore, okupaju, ručaju i osvježe u našem objektu. Sve je besplatno. Dakle, učesnici „Marša mira“ kod nas neće imati nikakve troškove. Biće nam zadovoljstvo da prilikom prolaska kroz Kalesiju dođu u „Košutu“. To je naš skroman doprinos požrtvovanju ljudi koji kroz „Marš mira“ žele odati počast stradalim u srebreničkom genocidu. Nakon odmora će lakše nastaviti put prema Nezuku“, kazao je  Ahmet Fazlić, menadžer hotela „Košuta“ u Kalesiji.

Ovakav gest menadžment hotela „Košuta“ u Kalesiji ima poseban značaj u ovim vrelim danima, kada je izloženost visokim temperaturama jako opasna po zdravlje mnogih ljudi, a posebno onih koji će na 30 i više stepeni pješačiti na desetine kilometara kako bi učestvovali na „Maršu mira 2019“.

(RTV GLAS DRINE/RADIO FERAL)

Najnovije

spot_img