III KNL-grupa Istok: Sapna i Teočak remizirali u gostima

Preporučujemo

Prethodnog vikenda odigrane su utakmice 6.kola III kantonalne lige- grupa Istok, a i Sapna i Teočak su remizirali u gostima.

Sapna je gostovala favorizovanom Proleteru u Slavinovićima i odigrala je možda i najbolju utakmicu u ovoj sezoni. Sapna je povela preko Zijada Omerovića da bi domaćini izjednačili za konačnih 1:1. Vrijedi istaći da je Proleter promašio i penal, odnosno da golman Mirza Poljaković odbranio.

Fudbaleri Teočaka su protiv Spreče u Donjim Raincima odigrali 2:2. Poveli su domaćini u 5.minuti susreta, desetak minuta kasnije Aldin Dautović sa dva gola donosi potpuni preokret Lavovima, da bi ubrzo nakon toga domaćini izjednačili na 2:2, što je bio i konačan rezultat susreta.

Nakon odigranog šestog kola Proleter je vodeći na tabeli sa 10 bodova. Po 5 bodova imaju Bijeljevac i Teočak, 4 boda ima ŠF “Miri”, a po tri boda imaju Sapna i Spreča.

Posljednje kolo ovog dijela sezone se igra za vikend. Sapna dočekuje Spreču, Teočak na domaćem terenu igra protiv ŠF “Miri”, a još se sastaju i Bijeljevac-Proleter.

Najnovije

spot_img