Danas otvaranje modernog tržnog centra Belamionix u Tuzli, za prve kupce pripremljeno 2 000 poklon paketa

Preporučujemo

Jedan od vodećih trgovinskih lanaca koji posluju na našem tržištu kompanija Belamionix iz Brčkog najavljuje, u četvrtak 14.12.2023 god. sa početkom od 10 sati veliko otvaranje svog do sada najvećeg Tržnog Centra koji se nalazi u Tuzli na adresi Husinskih rudara bb, naselje Miladije.

Novi Belamionix tržni centar predstavlja jednu dimenziju više kada je riječ o samoj ponudi i sadržaju koja Vas očekuje na ukupnoj površini od 20.000 m2 na koliko se prostire ovaj objekat, i u kojem se pored hipermarketa Belamionix nalazi još 40 drugih prodajnih objekata različitog sadržaja.

Osim pomenutog otvaranja Tržnog Centra u Tuzli, iz Belamionix-a najavljuju otvaranje još dva nova objekta na dan 18.12.2023 sa početkom od 10:00 h i to:

  • Supermarket na adresi Oslobodilaca broj 19, Simin Han i
  • Hipermarket na adresi Rakovička cesta broj 58, Ilidža (objekat Zeka Baucentar na 1 spratu).

Otvaranjem novog TC Belamionix, kažu da će grad Tuzla dobiti jedan atraktivan i moderan Tržni Centar po kojem će biti prepoznatljiva u svom okruženju pa i šire. Posebno veseli činjenica za sve ljubitelje shoppinga i dobre zabave, TC Belamionix na jednom mjestu nudi veliki broj popularnih brendova, kao i drugih radnji različitog sadržaja po čemu bi trebao postati omiljena atrakcija za porodinčna druženja, zabavu i ugodnu kupovinu.

Poznato je da će u ovom Tržnom Centru biti smještene prodavnice koje do sada nisu imale svoje poslovnice u Tuzli kao što su Sinsay, Pepco, Penti i Domod a tu su i drugi popularni brendovi od kojih izdvajamo samo neke: DM drogerie markt, zlatara DAR, Juventa sport, Planika obuća, Metro, Sport Vision, Olymp Sport, Mobitel studio kao i ostali prodajni objekti koji takođe pripremaju mnoštvo iznenađenja i vrhunsku ponudu za sve posjetioce.

Shopping pauzu moći ćete iskoristit u bogatom gastro odjelu koji obuhvata, Caffe bar i renomirani restoran, a najmlađe posjetioce očekuje posebno druženje i zabava u velikoj dječijoj igraonici. Vrijednost pomenute investicije koja će sasvim sigurno obogatiti privrednu a i turističku ponudu Tuzle i Tuzlanskog kantona iznosi oko 30 miliona KM.

Otvaranjem ovog Tržnog Centra sa pratećim sadržajem svoj posao je dobilo oko 400 novih uposlenika a ono što posebno raduje je činjenica da ova domaća komanija konstantno radi na širenju svog poslovanja kako u prodajnom tako i u proizvodnom sektoru.

Važno za naglasiti da u sklopu ove uspješne domaće kompanije posluju i dvije jednako uspješne proizvodno orjentirane firme Belaprom i Bele Group iz Brčkog, koje svojim proizvodima (filteri za cigarete i vlažne maramice) uspješno nastupaju na domaćem i međunarodnom tržištu. Takođe iz Belamionix-a su najavili za narednu godinu pored novih maloprodajnih objekata, otvaranje 2 nove savremene fabrike čija će proizvodnja biti namijenjena osim domaćeg i za tržište EU.

Za dan svečanog otvaranja novog TC Belamionix u Tuzli sve posjetioce očekuje mnoštvo sadržaja od kojih izdvajaju:

• Ceremonija svečanog otvaranja Tržnog Centra sa početkom od 10h

• Podjela 2.000 poklon paketa za prve kupce koji ostvare kupovinu u hipermarketu Belamionix u minimalnom iznosu od 20,00 KM

• Veliki broj sniženja u svim radnjama Tržnog Centra

• Posebna zabava za najmlađe posjetioce i druženje sa maskotama iz najpopularnijih dječijih crtića od 15h -17h

• Veliki koncert regionalne zvijezde Mirze Selimovića sa početkom od 18h

• Dosta drugih iznenađenja i zanimljivog sadržaja za sve posjetioce

Dođite i budite dio njihove priče, Vaš Belamionix.

Najnovije

spot_img