RTV Glas Drine

Policija iznijela detalje o ubistvu u Doboju, ubijen zbog ljubavne veze

Muškarac iz Doboja čiji su inicijali S.K, koji je pronađen mrtav, ubijen je zbog ljubavne veze, što je utvrđeno do sada tokom saslušanja supruge oštećenog A.K. i muškarca L.D. koji su uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivično djelo teško ubistvo, rečeno je na vanrednoj konferenciji za novinare Policijske uprave /PU/ Doboj.

Načelnik Policijske uprave Doboj Slobodan Radinković izjavio je da je Policijska stanica Doboj dva prijavu o pronalasku tijela unesrećenog zaprimila juče u 13.50 časova.

Radinković je rekao da je prethodila dojava oko 11.50 časova Policijske stanice Doboj jedan, koja je obaviještena od kume ubijenog da je u njihovim porodičnom stanu pronašla krv i maloljetnu djecu, a supružnika nije bilo.

On je naveo da postoji sumnja da su supruga oštećenog A. K. i muškarac L.D, najvjerovatnije, bili u ljubavnoj vezi, što je trenutno i motiv ubistva, te da je oštećeni ubijen sa tri uboda nožem nakon unaprijed razrađenog plana.

Radinković je rekao da su tokom operativne akcije identifikacije i hapšenja osumnjičenih učestvovale policijske uprave Doboj i Banjaluka.

On je naveo da je i dalje u toku operativan rad, te da će danas biti rađena obdukcija i toksikološki nalazi.

(RTV GD/BHRT)

Exit mobile version