Šta kafa koju naručujete govori o vama?

Šta kafa koju naručujete govori o vama?

364
0
PODIJELI

Porudžbina kafe mnogo govori o vašem stavu prema modi. Da li ste originalno, klasično ili umjetnički raspoloženi, otkrijte uz pomoć šoljice svog omiljenog toplog (ili hladnog) napitka.

Crna kafa – minimalizam

Osobe koje naručuju običnu crnu kafu sklone su minimalizmu i jednostavnom i uglađenom stilu. Ormar im je pun neutralnih boja, pa tu ima mjesta za bezbroj kombinacija. Često kombinuju crne i bijele odjevne predmete.

Espreso – originalan stil

Upečatljivi modni detalji, unikatni odjevni predmeti i neustrašiv smisao za kombinovanje stoje iza osobe koja voli kratki i crni espresso.

Kapućino – klasika

Klasično i sofisticirano, bez prevelike filozofije i potrebe za isticanjem. Ormar im je najčešće pun klasičnih komada koje planiraju imati – zauvijek.

Kafa s mlijekom – klasično i u trendu

Kafu s mlijekom naručuju osobe u čijem ormaru preovlađuje džins, pleteni komadi i obične majice. Vole da kombinuju stilove, ali ipak ne pretjeruju u orginalnosti i individualnom pristupu modi, prenose agencije.

Ledena kafa – trendseterke

Uvijek su u potrazi za novim komadima krojenim po posljednjoj modi. Ulaganje u klasične komade smatraju dosadnim, pa se raduju svim novitetima i modnim revijama.

Kafa sa mlijekom i puno pjene – umjetnička duša

Ormar osobe koja pije kafu s puno pjene je pun šarolikih i originalnih odjevnih predmeta koji se pomno kombinuju i usklađuju sa situacijom, mjestom izlaska, raspoloženjem i kojekakvim drugim, naizgled nebitnim, kriterijumima.