Liječenje raka i gojaznosti: Čuveni recept prof. Mermerskog!

Liječenje raka i gojaznosti: Čuveni recept prof. Mermerskog!

84
0
PODIJELI

Donosimo vam recept koji se pokazao djelotvoran u liječenju kompletnog organizma: čisti krvne sudove, liječi srce, obnavlja imuni sistem, čisti jetru, bubrege, sav sistem izlučivanja, poboljšava rad mozga i pamćenje. Navodno pomaže i kod svih vrsta raka.

A postupak spravljanja je vrlo jednostavan.
Sastojci:
15 svježih (sa sjajnom korom) BIO limuna
12 glavica svježeg bijelog luka
1 kg. pravog meda
400 gr proklijalog žita
400 gr svježe orahove jezgre

Priprema proklijale pšenice:
400 gr pšenice staviti u prokuhanu staklenu teglu, pa naliti vodom da ogrezne.Poslije 10-12 sati preko čiste krpe prosuti vodu i dobro oprati zrnevlje.
Poslije 24 sata se dobija pšenica sa klicama (dužine 1-2 mm.).

Priprema ljekovite hrane:
Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i čehna belog luka. Samljeti 5 limuna sa koricom, i sve zajedno izmešati u emajlirani sud. Od ostalog limuna uzeti samo sok i miješati sa ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena. Dodati med i duže miješati, pa sipati u tegle koje se čuvaju u hladnjaku. Poslije 3 dana je gotovo za konzumaciju.

Doziranje
Ova hrana se uzima 30 min. prije doručka, ručka, večere i prije spavanja.
Za lijčenje raka – uzima se na svaka 2 sata! Recept garantuje zdravlje i dug život; čuva svježinu tijela, mladost i energiju, zato što sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine ugljehidrate i biljne masnoće.Poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlijezda; – koje održava tijelo zdavo

Posluživanje
Ova hrana se uzima po 1-2 kašike 30 min. prije doručka, ručka, večere i prije spavanja.
Za lijčenje raka – uzima se na svaka 2 sata!