Zašto se muškarci toliko pale na haltere?

Zašto se muškarci toliko pale na haltere?

802
0
PODIJELI

U vrijeme praznika ljudi se nekako opuste i uživaju u svemu, a posebno im zadovoljstvo donosi uživanje s partnerom. A ta uživancija može biti potpuno čarobna i veoma posebna uz jedan detalj – samo za njegove oči…

Žene su svjesne kako na muškarca utiče pogled na njihova obnažena tijela, ali svjesne su i da tom potpunom obnaživanju prethodi golicanje i provokacija mašte. Svila i čipka njihove partnere lagano raspaljuju, ali halteri i samodržeće čarape predstavljaju fosfor na šibici i glavno oružje ženskog zavođenja!

Pogled na ženu u halterima oduvijek je izluđivao muškarce, tako je i danas. Žene vole da ih nose haltere, a muškarci vole da ih skidaju. Halteri obično idu u paketu sa tanga gaćicama i samolepljivim čarapama – uzbuđenje samo raste. Do usijanja.

Žene više vole običan, pamučni i udoban veš, i to stoji. Ali u onim posebnim prilikama, obožavaju da ih nose. Tvrde da se zbog njih osjećaju nekako drugačije, uzvišeno i seksi. A pritom su čarape koje halteri pridržavaju zapravo veoma praktične – kada se jedna pocijepa, ne treba mjenjati i drugu.

A zašto ih muškarci vole?

Oni vole lijep i seksi ženski donji veš na svojim partnerkama. A halteri su, po njihovom mišljenju, nepravedno zapostavljen, ali izuzetno senzualan komad veša.

Sama pomisao da žena nosi haltere, da ih namješta, za muškarce je misao koja im ubrzava puls i rasplamsava maštu, pogotovo zato što znaju da ih žene nose uglavnom zbog njih.

Takođe, iz muške perspektive halteri su ušteda vremena – nema gornjeg dijela čarapa, nema otkopčavanja… zapravo, najveći broj muškaraca ni nema pojma kako se to uopšte radi.

Ukoliko im haltere još pokažete uz zavodljivi “striptiz”, i neku erotičnu muziku, zanijemeće.

I teško će da vaš šou odgledati do kraja.

A ako mu u halterima pripremite večeru, servirate omiljeni kolač ili zaplešete u krilu…

I još nešto. U jednom istraživanju koje su sproveli proizvođači donjeg veša u Francuskoj, haltere su i muškarci i žene proglasili nejseksepilnijim detaljem.

(Radio Glas Drine/Telegraf.rs)