Sve tajne oralnog seksa

Sve tajne oralnog seksa

126
0
PODIJELI

Uz malo eksperimentisanja oralni seks će postati sasvim novo iskustvo.

Svi se slažu da je seks dio života koji stalno mora da se nadograđuje, da se uvode nove stvari i uvijek treba da se trudite da ne bi postao dosadan.

Oralni seks vam tu može mnogo pomoći. Saznajte kako da savladate sramežljivost i dovedite sebe i svog partnera u carstvo užitaka.

1. Oslonite se na njegovo lice

Dok on leži na leđima, vi ga zajašite na način da njegova glava bude među vašim koljenima. Spustite se i svoju vaginu prislonite na njegove usne. U ovom položaju najjednostavnije ćete kontrolisati pritisak i pokrete njegovog jezika, a uz to on će vam moći dirati grudi, guzu i moći će vas gledati u oči, što će dodatno napaliti i vas i njega.

2. “Stražnja vrata”

I vi i on lezite u bočni položaj okrenuti licima jedno prema drugom. Pomaknite se tako da vam usne dođu ispred njegovog penisa, priuštite mu oralni seks. Nakon toga neka i on vama priušti isto. Pri tom se možete posvetiti njegovoj međici, guzi i leđima.

3. 69 stojeći

Ako ste avanturista željni adrenalina ova poza je stvorena za vas.

On neka legne na rub kreveta tako da mu stopala ostanu na podu, zaskočite ga kao u običnoj pozi 69, prislonite mu vaginu blizu usta, a vi svoja usta približite njegovoj alatki. Zatim, neka se on polako počne uspravljati, prvo u sjedeći položaj, a zatim neka ustane. Vi se rukama držite za njegova bedra, a noge omotajte oko njegovog vrata. Neka se on okrene prema krevetu, za slučaj da vi padnete.

Iako u ovoj pozi nećete izdržati više od nekoliko sekundi, doživjećete obostrano zadovoljstvo i uzbuđenje, naravno ako vas on uopše može podići na ovaj način.

4. Doggy Style

U ovoj pozi imate veliku moć i kontrolu nad oralnim seksom, a možete se i poigravati, udaljite se od njegovih usana i jezika, pa se opet približite. Unesite erotsko iščekivanje u seks. On će dodatno uživati, jer se u isto vrijeme može poigravati i vašom guzom.

5. Aktivirajte i G tačku

Lezite na rub kreveta, a on neka klekne ispred vas. Noge stavite na njegova ramena, a njegova glava neka bude u ravnini s vašim klitorisom. Dok usnama i jezikom stimulira vaš klitoris, prstima može slobodno lutati vašom vaginom i stimulisati G tačku.

6. Oralni seks sa stilom

Zauzmite omiljenu pozu i prepustite se užitku. Koristite njegovu kravatu ili svoj šal koji ćete staviti oko njegovog vrata i time kontrolisati pritisak i pokrete njegovog jezika. Samim time unijećete i dozu neizvjesnosti u sam čin.

7. Obostrano zadovoljstvo

Oboje lezite u bočni položaj, njegova glava neka bude u ravni s vašom vaginom, a njegov penis u blizini vaše glave. Dok vam on pruža oralni seks, možete mu priuštiti odličan “ručni rad”.

8. Mijenjajte poze

Neka on legne na leđa i raširi noge, a vi ga počnite zadovoljavati u tom položaju. Nakon određenog vremena promijenite poziciju tako da njegovu alatku ne ispuštate iz svojih usta. Mičite se kružno približavajući se pozi 69, a svaka promjena položaja rezultiraće novom stimulacijom njegovog penisa.