Prodaje testis preko oglasa za 35.000 dolara!

Prodaje testis preko oglasa za 35.000 dolara!

58
0
PODIJELI

Mark Parisi u medicinske svrhe prodaje jedan od svojih testisa. Prije toga na njemu je testirana ebola, a želio je da se podvrgne i kliničkoj smrti.

Mark Parisi iz Las Vegasa po profesiji je medicinski zamorac, odnosno na njemu se testiraju lijekovi i medicinski zahvati, onda kada dođe do testiranja na ljudima. Sada je na njegovoj listi usluga u korist nauke – da se odrekne jednog od svoja dva testisa za novčanu nadoknadu od 35 hiljada dolara.

Ovaj eksperimentalni zamorac zarađuje kako kaže sume od po nekoliko desetina hiljada dolara po eksperimentu. Uz to idu i besplatni zdravstveni pregledi, kao i bolnička odjeća koja mu dobro dođe i van službe, pa je koristi i privatno.

Ovog puta njegov angažman u medicinske svrhe biće lišavanje jednog testisa koji će biti zamijenjen vještačkom kuglom, odnosno jajetom.

Kao jedan od trenutaka kada je njegov posao bio zabrinjavajuće opasan, navodi onaj kada je trebalo da učestvuje u testovima za liječenje ebole.

“Svi su bili u panici kada smo se prijatelj i ja podvrgli testiranjima, kojima ni jedan čovjek prije nije bio podvrgnut, ali to je 5000 dolara nedjeljno i zašto ne bih prihvatio?”, kaže Mark Parisi.

Kao drugo zanimljivo izlaganje opasnosti, navodi trenutak kada je trebalo da se suoči sa zaustavljanjem rada srca, ali je medicinska komora zabranila eksperiment, povjerio se Parisi u emisiji “Ekstremne cicije” na kanalu TLC.