Popio tri vijagre, pa umro tokom seksa

Popio tri vijagre, pa umro tokom seksa

687
0
PODIJELI

Beograđanin (57) iz naselja Kaluđerica preminuo je od srčanog udara u svom automobilu tokom seksualnog odnosa sa svojom tri godine starijom partnerkom nakon što je uzeo prekomjernu dozu preparata za potenciju.

Ova nesvakidašnja tragedija dogodila se prije nekoliko dana, oko dva sata ujutru, u beogradskom prigradskom naselju Stepin gaj u Velikom Mokrom Lugu, piše Kurir.

“Muškarac je u šumu došao automobilom sa svojom partnerkom, koja je tri godine starija od njega. Planirali su da imaju odnos u kolima, pa je on posegao za lijekovima za potenciju “vijagra”, koje je sa sobom ponio. Popio je jednu tabletu, ali pošto ona nije odmah djelovala, odlučio je da popije još dvije, iako je na uputstvu jasno naznačeno da dejstvo stimulansa počinje tek za pola sata,” rekao je za Kurir dobro obavješten izvor.

Međutim, u trenutku kada su stupili u seksualni odnos, nesrećnom čoveku je pozlilo.

“Prekomerna doza izazvala je toliko jak srčani udar da je nesrećni čovjek na mjestu ostao mrtav. Unezverena žena uspjela je nekako da ga pomjeri, a kada je vidjela da ne daje znake života, odmah je pozvala Hitnu pomoć. Ljekari su dali sve od sebe da ga vrate u život, ali bezuspješno,” ispričao je izvor.

On kaže da je tijelo poslato na obdukciju, koja je potvrdila da je umro od srčanog udara.

“Zanimljivo je da se u Stepinom gaju, odmah nakon policije, pojavila i porodica žene koja je prijavila slučaj. Naime, ona je u panici pozvala svog zeta i unuku, pa su oni došli po nju,” kazao je izvor Kurira.

Policija, koja je satima radila uviđaj, imala je te noći i neprijatnu dužnost da obavjesti porodicu preminulog o tome šta se dogodilo.

“Riječ je o čoveku koji je rastavljen od supruge, a u kolima je bio sa ženom sa kojom je u ljubavnoj vezi. Kako je ovde u pitanju zadesna smrt, policajci su morali da pozovu porodicu i obavjeste ih. Međutim, kada su kontaktirali s decom preminulog i zamolili ih da dođu po automobil, oni su odgovorili da ih nije briga ni za njega, a ni za kola, čim su čuli od čega je preminuo i pod kojim okolnostima,” naveo je izvor.