Kalesijac Damir Mehanović u podcastu sa čuvenim trenerom pasa iz New Jersey

Preporučujemo

Damir Mehanović poznatiji kao “šaptač psima”, je iznenadio svoje klijente i prijatelje pojavivši se u podcastu sa “Stivom Salviom” trenerom pasa iz New Jersey.

Inače radi se o čovjeku koji je desna ruka i asistent trener čuvenog Cezara Milana koji važi za jednog od najboljih trenera pasa i ljudi u svijetu. Cezarove emisije i dokumetraci su itekako svima jako poznati sa malih ekrana gdje radi sa najugroženijim psima te pruža im priliku za novi život i rehabilitaciju.

Dax (Damir Mehanović) je otkrio da je sve počelo prije 7 godina, kada je ugledao prvi snimak sa YouTube-a na kojem Stiv radi sa psima.

– “Čisto me oduševio njegov rad i profesionalnost, iako u to vrijeme nije bio toliko poznat”. Ostavljao sam u početku komentare ispod video zapisa na koje sam dobijao odgovore te posle smo pisali putem Facebook stranica i Instagram profila. Njegov rad i savjeti su dosta pomogli mom radu sa psima, koje sam posle Bosne i Hercegovine prenio i u Njemačku gdje trenutno živim. “

“Ostvario sam jako dobre rezultate i sa nekim novim njihovim metodama sam brže dolazio do željenog rezultata čime su klijenti bili prezadovoljni te često ostajali bez teksta. I danas sam tu sretan jer radim sa strancima i našim narodom za vrijeme odmora, gdje svoje vrijeme posvetim njima da donesem bolji suživot i balans u njihov dom.” – kazao je Damir Mehanović.

(RTV GD/ntv.ba)

Najnovije